filigran håndverk

Kjære Herr eller Fru,
Mustafa Duman, jeg bor i Tyrkia (Mardin Midyat-distrikt) og jobber i smykkebransjen siden 1992. Siden 2012 har jeg produsert ordrebaserte håndlagde filigranverk i gull og sølv.
Dessverre er denne historiske kunsten på randen av utryddelse, siden håndarbeid i vår region ikke er av stor betydning. Jeg vil holde liv i denne dyrebare kunsten i landet ditt. jeg ser frem til å høre fra deg

Skrevet av Mustafa. Sist oppdatert 12. juli 2020. Vil du gjenbruke innholdet? Innholdet har fri gjenbruk

Om tradisjonen og kunnskapen

Akcakaya Mah. Kocamanoğlu Cad. Nei: Midyat / Mardin / Tyrkia
1) Mobil: +90 532 682 5480
2) Mobil: +43 699 136 31201

Kan du bidra med innhold til artikkelen? Foreslå bilder til bidraget eller foreslå forbedringer av tekst

Spørsmål og kommentarer

Legg igjen en kommentar